Olli

‘Agile’ werken wordt in steeds meer organisaties ingevoerd. Het is heel effectief om complexe, langlopende projecten op te knippen in korte sprints en ze met multidisciplinaire teams aan te pakken. Dat vraagt wél om een compleet andere werkomgeving. De uitdaging: hoe sluit je aan bij de groeiende behoefte aan interactieve en creatieve scrumruimtes? Hoe creëer je een werkplek die flexibel is, in een handomdraai verandert en overal analoge en digitale ondersteuning biedt? Met de Olli.

Het ‘agile’ werken wordt door steeds meer organisaties omarmd en ingevoerd. ‘Lange projecten opknippen in korte sprints met multi-disciplinaire teams, ook wel ‘Scrummen’ genoemd’.
Het kantoorlandschap verandert door deze methode in een rap tempo! Er ontstaat een toenemende wens aan interactieve en creatieve overlegruimtes. De trolley biedt de oplossing! In teamverband en plaats onafhankelijk werken, optimale afstemming tussen analoog en digitaal werken zonder dat er grote investeringen of bouwkundige aanpassingen aan de omgeving nodig zijn! Oftewel; ruimteonafhankelijke beschikbaarheid van analoge en digitale ondersteuning.

Met de Olli kunnen alle vierkante meters in een bestaand gebouw benut worden  En er zijn geen grote investeringen of bouwkundige aanpassingen aan de omgeving nodig.

Niet verwonderlijk, dat diverse organisaties al enthousiast werken met de Olli. Klik hier voor meer foto’s